
آقای علی پورعالی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: در این دوره از رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان به جز نتایج کیانوش رستمی که نه مربیان و نه رئیس فدراسیون مسئولیت آن را برعهده نمی گیرند، تا اینجای کار نتایج خوبی برای تیم ملی ایران به دست آمده است.
وی گفت: توانستیم در این دوره از رقابت ها بعد از 42 سال در سبک وزن مدال برنز جهان را به دست آوریم، آقای حافظ قشقایی در نخستین تجربه برون مرزی اش مدال نقره سبک وزن را در 2 ضرب به دست آورد، در دسته 89 کیلوگرم آقای علی میری در دومین تجربه جهانی نایب قهرمان جهان شد و محمد زارعی نیز که در این وزن بود اگر می توانست هر کدام از 4 وزنه ای را که انداخت، مهار کند به طور حتم مدال جهانی را کسب می کرد، وی هم در نخستین تجربه جهانی اش نزدیک به مدال بود.
کارشناس وزنه برداری افزود: آقای ایوب موسوی وزنه بردار جوانی است که بعد از یک سال مصدومیت مدال برنز جهانی را به دست آورد و تاکنون فراتر از انتظار کار کرده است.
پورعالی گفت: اتفاقی که برای رستمی در این دوره از رقابت ها افتاد عملکرد تیم ملی ایران را تا حد زیادی زیر سوال برد، اگر در وزن وی موفق به کسب امتیاز می شدیم احتمال رسیدن به مقام قهرمانی جهان هم وجود داشت.
وضع کیانوش نیاز به بررسی دارد
وی افزود: نوع حضور آقای کیانوش رستمی در این دوره از رقابت ها نیاز به بررسی فنی و کارشناسی دارد، رئیس فدراسیون باید اعلام کند که چرا این ورزشکار زحمت کل تیم را زیر سوال برد و حالا به جایگاه جهانی ایران لطمه وارد کرده است، اگر مسئولان از حضور وی در این دوره از رقابت ها بخاطر شرایط خاص تمرینی اش مخالف می کردند سهراب مرادی باید در این وزن آماده می شد، اما با توجه به مصدومیت مرادی به طور حتم یک وزنه بردار جوان راهی رقابت های قهرمانی جهان می شد و در این شرایط شاید مدال به دست نمی آوردیم، اما حداقل امتیاز مثبتی برای ایران ثبت می شد.
کارمان هنوز تمام نشده است
کارشناس وزنه برداری گفت: از 10 وزنه بردار اعزامی به رقابت های جهانی تاکنون 5 وزنه بردار روی تخته رفته اند و دیگر نمایندگان کشورمان در روز های آتی باید وزنه بزنند، با توجه به این مسئله هنوز زود است که عملکرد تیمی ایران را ارزیابی کنیم، برای بررسی دقیق وضع تیم ملی کشورمان باید منتظر عملکرد آقایان رضا دهدار، رضا بیرانوند (امروز)، علی هاشمی (فردا)، محسن دادرس و علی داودی (جمعه) باشیم.
پورعالی افزود: از 10 وزنه بردار اعزامی به رقابت های قهرمانی جهان 4 ملی پوش نخستین بار حضور در رقابت های برون مرزی را تجربه می کنند، 4 وزنه بردار نیز دومین تجربه ایستادن روی تخته جهانی را به دست آورده اند و فقط کیانوش رستمی و علی هاشمی باتجربه های تیم ملی ایران محسوب می شوند.
جوانگرایی کردیم، چون نیرو نداریم!
وی گفت: از آن جا که سال قبل از المپیک را پشت سر می گذاریم زمان جوانگرایی برای هیچ تیم و کشوری نیست، اما این وضع در تیم ایران تا حدودی متفاوت است زیرا داشته های زیادی در بین باتجربه ها نداشتیم و مسئولان مجبور به جوانگرایی شدند، بطور حتم ما هم اگر نیرو داشتیم به جوان ها میدان حضور در رقابت های جهانی داده نمی شد.
کارشناس وزنه برداری، سطح این دوره از رقابت ها را بالا ارزیابی کرد و افزود: از پارسال که اوزان المپیکی تغییر کرد و از 10 وزن مسابقات 7 وزن در رقابت های المپیک حضور خواهند داشت، سطح مسابقات نیز به 2 دسته تقسیم شد بطوریکه سطح اوزان المپیکی تا حد قابل توجهی بالا رفت و سطح فنی اوزان غیر المپیکی کاهش یافت، در تیم ایران بخش اعظم مدعیان در اوزان غیرالمپیکی هستند.
نمی توان بانوان را نقد کرد
پورعالی در خصوص حضور بانوان وزنه بردار ایرانی در این دوره از رقابت های قهرمانی جهان گفت: نمی توان در این برهه زمانی بانوان و عملکرد آن ها را نقد کرد، چون آن ها نخستین بار حضور در مسابقات این سطح را تجربه کردند و همه آن ها توانستند رکورد های ملی خود را جا به جا کنند و از آن جا که نوپا هستند توقع زیادی از آن ها نمی رود و این وضع قابل قبول است.