مخبر - 1398/02/22 - باکتری های مصرف کننده متان می توانند سوخت آینده را تأمین کنند

باکتری های مصرف کننده متان می توانند سوخت آینده را تأمین کنند
پژوهشگران سرانجام نشان دادند چگونه باکتری های مصرف کننده ی متان، این گاز را به متانول تبدیل می کنند.
باکتری های مصرف کننده متان می توانند سوخت آینده را تأمین کنند

توانایی باکتری های مصرف کننده ی متان در حذف متان از محیط و تبدیل آن به سوخت مصرفی، پژوهشگران را شگفت زده کرده است. بااین حال، اینکه دقیقا چگونه این باکتری ها به طورطبیعی چنین واکنش پیچیده ای انجام می دهند، سال ها معما بوده است.گروهی از پژوهشگران دانشگاه نورث وسترن در آمریکا دریافتند آنزیم مسئول تبدیل متان به متانول این واکنش را در مکان فعال آنزیم کاتالیز می کند که تنها حاوی یک یون مس است. این یافته ها می توانند به توسعه ی کاتالیزورهای جدید ساخت بشر منجر شوند تا بتواند طبق همان مکانیسم و بدون زحمت، متان (گاز گلخانه ای قوی) را به متانول تبدیل کنند. ایمی روزنوایگ نویسنده ی مطالعه می گوید:هویت و ساختار یون های فلزی مسئول کاتالیز این واکنش چند دهه ناشناخته مانده بود. مطالعه ی ما جهش بزرگی درجهت درک چگونگی تبدیل باکتریایی متان به متانول است.

تبدیل متان به متانولبریان هافمن نویسنده ی دیگر مقاله می گوید:با شناسایی نوع جایگاه مس درگیر در این واکنش، پایه ای برای تعیین چگونگی انجام این واکنش ایجاد کردیم که یکی از مشکل ترین واکنش های طبیعت است.باکتری های مصرف کننده ی متان با اکسیدکردن متان و تبدیل آن به متانول، می توانند دو هدف مهم را برآورده کنند. آن ها نه تنها گازهای گلخانه ای مضر را از محیط حذف می کنند؛ بلکه سوختی پایدار و آسان برای خودروها و تولید برق و دیگر مصارف مهیا می کنند. فرایندهای صنعتی فعلی کاتالیز واکنش متان به متانول نیازمند فشار و دمای بسیار زیادی (بیش از 1300 درجه ی سانتی گراد) است. باوجوداین، باکتری های مصرف کننده ی متان این کار را در دمای اتاق و رایگان انجام می دهند. متیو روس، یکی از نویسندگان دیگر مقاله می گوید:درحالی که از قبل می دانستیم در مواد دست ساز بشر، جایگاه های مس (روی آنزیم) تبدیل متان به متانول را کاتالیز می کنند، کاتالیز متان به متانول در جایگاه تک مسی آنزیم در شرایط معمول بی سابقه است. اگر بتوانیم درک کاملی از چگونگی انجام این فرایند در چنین شرایط ملایمی به دست آوریم، می توانیم کاتالیزورهای خود را بهینه کنیم.


محتوای این خبر به صورت خودکار از سایتهای مورد تایید ج.ا دریافت شده و بدون هیچ دخل و تصرفی نمایش داده می شود. اگر به هر دلیلی نیاز است که خبر حذف شود، لطفا از این لینک استفاده نمایید تا در اسرع وقت اقدام شود.
کلیدواژه های این خبر
باکتری   معما   آمریکا   گازهای گلخانه ای   پژوهشگران   مصرف کننده   وسترن   متانول   آنزیم   هافمن   باکتریایی   متان   گراد   تولید برق   مقاله   گلخانه ای   مکانیسم  
اخبار مرتبط
درمان زخم های عفونی با برق!
ملیت
راه های آسان برای جلوگیری از بوی بد دهان
جوان آنلاین
درمان افسردگی به روش پیوند میکروبیوم روده
زومیت
ببرهای بنگال از تغییرات اقلیمی جان سالم به در می برند؟
زومیت
دلیل فوران شعله های ابدی آتش درسرتاسر جهان چیست؟
زومیت
سرمایه گذاری در انرژی های تجدیدپذیر و تاثیر آن در بهبود محیط زیست و اقتصاد
زومیت
سیگار های الکترونیکی عامل ابتلا به آسم
بهار نیوز
تغییرات اقلیمی نابرابری اقتصادی را در جهان افزایش داده است
زومیت
غفلت بزرگ از صنایع؛ انرژی خورشیدی فقط برای تولید برق نیست
زومیت
پیوند مدفوع و تاثیر چشمگیر آن در کاهش علائم اوتیسم
زومیت
مسمومیت غذایی کشنده با باکتری سالمونلا، علائم و روش های انتقال
تندرست نیوز
خاصیت های چای سیاه
روزنامه آرمان
آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
سازه نیوز
خاصیت های چای سیاه
وکیل ملت
آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
نصف جهان
آلودگی هوا 3منبع اصلی دارد
ناطقان نیوز
منابع اصلی آلودگی هوا
شهر فردا
سه منبع اصلی آلودگی هوا
پارسینه
سه منبع اصلی آلودگی هوا
الف
11 خاصیت چای سیاه که نمی دانید!
خرداد نیوز
آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
وانا نیوز
آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
ایران اکونومیست
آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
سرمد نیوز
آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
تابناک
آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
تیک نیوز
آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
سلامت نیوز
سرب سطح هوش کودکان را کاهش می دهد/ استفاده مکرر از ترمز خودرو سبب انتشار آزبست می شود
ایران آنلاین
ریشه آلودگی هوا؛ نقش پررنگ گاوها!
سایت جماران
آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
ایران خبر
آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
ایسنا
خواص چای سیاه که نمی دانید!
شفا آنلاین
11 خاصیت چای سیاه که نمی دانید!
صبحانه با خبر
11 خاصیت چای سیاه که نمی دانید!
آفتاب
11 خاصیت چای سیاه که نمی دانید!
فردا نیوز
ميکروب کشي با الهام از بال سنجاقک
خبرآنلاین
اخبار مربوط به مواد و غذاهاي سرطان زا را تا چه حد بايد باور کنيم و جدي بگيريم؟
زومیت
خاموشي برج ميلاد در "ساعت زمين"
تسنیم
عسل مي تواند به اندازه شکر مخرب باشد، اگر…
نامه نیوز
11 خاصيت شگفت انگيز"چاي سياه"
ناطقان نیوز
اخبار مرتبط
bltملیت : درمان زخم های عفونی با برق!
bltجوان آنلاین : راه های آسان برای جلوگیری از بوی بد دهان
bltزومیت : درمان افسردگی به روش پیوند میکروبیوم روده
bltزومیت : ببرهای بنگال از تغییرات اقلیمی جان سالم به در می برند؟
bltزومیت : دلیل فوران شعله های ابدی آتش درسرتاسر جهان چیست؟
bltزومیت : سرمایه گذاری در انرژی های تجدیدپذیر و تاثیر آن در بهبود محیط زیست و اقتصاد
bltبهار نیوز : سیگار های الکترونیکی عامل ابتلا به آسم
bltزومیت : تغییرات اقلیمی نابرابری اقتصادی را در جهان افزایش داده است
bltزومیت : غفلت بزرگ از صنایع؛ انرژی خورشیدی فقط برای تولید برق نیست
bltزومیت : پیوند مدفوع و تاثیر چشمگیر آن در کاهش علائم اوتیسم
bltتندرست نیوز : مسمومیت غذایی کشنده با باکتری سالمونلا، علائم و روش های انتقال
bltروزنامه آرمان : خاصیت های چای سیاه
bltسازه نیوز : آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
bltوکیل ملت : خاصیت های چای سیاه
bltنصف جهان : آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
bltناطقان نیوز : آلودگی هوا 3منبع اصلی دارد
bltشهر فردا : منابع اصلی آلودگی هوا
bltپارسینه : سه منبع اصلی آلودگی هوا
bltالف : سه منبع اصلی آلودگی هوا
bltخرداد نیوز : 11 خاصیت چای سیاه که نمی دانید!
bltوانا نیوز : آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
bltایران اکونومیست : آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
bltسرمد نیوز : آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
bltتابناک : آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
bltتیک نیوز : آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
bltسلامت نیوز : آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
bltایران آنلاین : سرب سطح هوش کودکان را کاهش می دهد/ استفاده مکرر از ترمز خودرو سبب انتشار آزبست می شود
bltسایت جماران : ریشه آلودگی هوا؛ نقش پررنگ گاوها!
bltایران خبر : آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
bltایسنا : آلودگی هوا سه منبع اصلی دارد
bltشفا آنلاین : خواص چای سیاه که نمی دانید!
bltصبحانه با خبر : 11 خاصیت چای سیاه که نمی دانید!
bltآفتاب : 11 خاصیت چای سیاه که نمی دانید!
bltفردا نیوز : 11 خاصیت چای سیاه که نمی دانید!
bltخبرآنلاین : ميکروب کشي با الهام از بال سنجاقک
bltزومیت : اخبار مربوط به مواد و غذاهاي سرطان زا را تا چه حد بايد باور کنيم و جدي بگيريم؟
bltتسنیم : خاموشي برج ميلاد در "ساعت زمين"
bltنامه نیوز : عسل مي تواند به اندازه شکر مخرب باشد، اگر…
bltناطقان نیوز : 11 خاصيت شگفت انگيز"چاي سياه"
پستهای شبکه های اجتماعی مرتبط




 |  درباره ما |  ارتباط با ما |  تبلیغات |  آخرین پستها |  تیتراخبار |  خبرگزاریها |  صفحه اصلی | 

مخبر جامعترین و بزرگترین سایت جمع آوری اخبار ایران می باشد که توسط موتور هوشمند جمع آوری و پیش پردازش اخبار هزاران فید خبری را جمع آوری نموده و در اختیار مخاطبان قرار می دهد.
مخبر هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده نخواهد داشت.