مخبر - 1398/01/27 - کدام موادغذایی رادربهارمصرف کنیم؟

کدام موادغذایی رادربهارمصرف کنیم؟
متخصص طب سنتی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، گفت: باید در این فصل بیشترانواع آش ها، آلو، زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین استفاده شود.
کدام موادغذایی رادربهارمصرف کنیم؟

ناطقان: نعمت الله مسعودی، متخصص طب سنتی درباره «مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار»، اظهار داشت: حکمای طب سنتی می گویند در فصل بهار باید کم خوردن را شروع کنیم، خوردن گوشت را کم کرده و انواع کباب ها، حلیم، شیرینی و ادویه جات کم مصرف شود.

وی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، افزود: باید بیشتر انواع آش ها مصرف شود؛ ضمن اینکه مصرف زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین توصیه می شود.
این متخصص طب سنتی یادآور شد: حکمای طب سنتی معتقد هستند باید در فصل بهار نسبت به زمستان ورزش کمتری انجام دهیم؛ ضمن اینکه باید لباس های پنبه ای و خنک مورد استفاده قرار گیرد.
وی درباره «سستی و خواب آلودگی افراد در فصل بهار»، خاطرنشان کرد: ذوب شدن اخلاط موجود در بدن سبب کوفتگی، خواب آلودگی و آبریزش بینی می شود؛ در نتیجه باید خروجی بدن را بیشتر کنیم و باید اخلاط ذوب شده که در بدن پخش می شوند، خارج شوند.
مسعودی اضافه کرد: باید به فکر روش های دفعی سالم مانند حجامت و فصد باشیم، کمتر غذا بخوریم و بیشتر غذاهای ملین، آلو، خاکشیر و انواع آش ها را مصرف کنیم تا باعث دفع شدن اخلاط اضافه بدن شود.
منبع: فارس برچسب ها: مواد غذایی ، بهار ، مصرف

محتوای این خبر به صورت خودکار از سایتهای مورد تایید ج.ا دریافت شده و بدون هیچ دخل و تصرفی نمایش داده می شود. اگر به هر دلیلی نیاز است که خبر حذف شود، لطفا از این لینک استفاده نمایید تا در اسرع وقت اقدام شود.
اخبار مرتبط




 |  درباره ما |  ارتباط با ما |  تبلیغات |  آخرین پستها |  تیتراخبار |  خبرگزاریها |  صفحه اصلی | 

مخبر جامعترین و بزرگترین سایت جمع آوری اخبار ایران می باشد که توسط موتور هوشمند جمع آوری و پیش پردازش اخبار هزاران فید خبری را جمع آوری نموده و در اختیار مخاطبان قرار می دهد.
مخبر هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده نخواهد داشت.