
در این اطلاعیه این پویش آمده است: برای فاطمیّه، دست به کار می شویم و عهد می بندیم در راه بزرگداشت نام و یاد مادر مظلومه امام زمان(علیه السّلام) تمام تلاش خود را به کار گیریم. خوب است در این روزها، خود را بازبینی کنیم و با کنارگذاشتن بدی ها و به کار گرفتن خوبی ها، رنگ و بوی فاطمی بگیریم.
پویش مردمی «به رنگ مادر» با دریافت نظرات کارشناسی و مشورت با فعالان فضای مجازی، 8 پیشنهاد را به مردم ارائه کرد تا در این ایام، این برنامه را اجرایی کنند. این پیشنهادها می تواند فضای کشور به خصوص فضای مجازی را فاطمی و بستر را برای بهره مندی همه آحاد مردم در این روزها را فراهم کند.
این پیشنهادها، به شرح زیر است:
«مجازی شو»
عکس «پروفایلَ»ت زیباست! اما وقتی فاطمیه و محرم می شود، خوب می شود به بهانه اعتقادمان آن را عوض کنیم تا «مجازی» و «حقیقیِ» زندگیمان رنگ و بوی عزا بگیرد. یا پُست و استوری های روزانه با موضوع فاطمیه بگذاریم. یک بیت شعر، حدیث یا تصاویر گرافیکی. دست به کار می شوی؟! محتوای آن با ما، نشر آن با شما.
عین مثل «عبادت»
من و تو که معتقد به خالقِ مهربانیم، جهت سپاسگذاری از او، باید در به جا آوردن نمازهای پنج گانه، پیشتاز باشیم. قرار بگذاریم در این روزها، «اول وقت» خواندن نماز را در برنامه روزانه مان قرار دهیم. با خواندن «نماز استغاثه به حضرت زهرا(سلام الله علیها)» گره از مشکلمان گشوده می شود.(دستور خواندن این نماز را می توانید به راحتی پیدا کنید).
«نا»پسند نباشیم
«بَد»، بَد است! مثل «دروغ» گفتن! «غیبت» کردن! «تهمت» زدن و هر چیز دیگری. به سَر و وضعمان می رسیم، غافل از اینکه درون آدم هم زیبایی م یخواهد. بریز دور! هرچیزی که درون تو را نابود م یکند. مثا لها را خودت میدانی !(کنترل نگاه، گوش نکردن به موسیقی و هرچیزی که خوب نیست!)
حواسِمون باشه!
حالِ دل آدم های اطرافمان خوب می شود اگر حواس جمع باشیم و «نیازمندان» را از یاد نبریم. اگر وضع آشفته زندگی، دارد بدتر می شود، «مهربانی» و «کمک» بیشتر می شود. «اطعام»، «تحت پوشش قراردادن ایتام»، «رسیدگی» و «کمک» به نیازمندان را فراموش نکنیم.
تو «یارِ مهربانی»؟!
سراغ «کتاب» نمی رویم، چون خسته ایم و حوصله نداریم! «مجازی» شده ایم! اگر «شبهه» و «سوال» در ذهنت ایجاد شده که «دین به چه درد می خورد» و «فاطمیه چیست؟!» می توانی «کتاب» بخوانی، «پژوهش» کنی و از «مشورت» غافل نشوی! میدانی سخنانِ حضرت فاطمه (سلام الله علیها) در کتابی با نام «خطبه فدک» جمع آوری شده است که در آن، به خیلی از سوالات ذهنی ما، درباره امامت پاسخ داده اند.
زائر شویم!
راه دور است... فرصت «زیارت» نیست... «حرم»ها بسته اند! «لایوِ (پخش زنده)» حرم های اهل بیت(علیهم السّلام) را تماشا کن. زیارتنامه شان را بخوان و اگر می توانی به زیارت اهل قبور برو! از «صله ارحام» و دیدار خویشاوندان و بزرگترها هم غافل نشو!
غیرت داریم چه غیرتی!
درست است احترام به سلیقه و عقاید، محترم و مهم است! اما نباید فراموش کنیم: «خط قرمز ما، اعتقاداتمان است!» اگر قرار باشد این، مورد تمسخر واقع شود یا کمرنگ شود، باید پای آن بایستیم و از دین مان پاسداری کنیم. مثل مادر مظلومه پای امام زمانش ایستاد. خودت میدانی که...
یادم تو را فراموش
وقتی می فرمایند: «مَنِ امام زمان حواسَم بهتون هست و کوتاهی نمی کنم... تکتکتون رو به اسم می شناسم و وقتی کِیفتون کوکِ و حالتون خرابه، هواتونُ دارم...» حیف نیست او را فراموش کنیم؟! می توانیم هر صبح که از خواب بیدار می شویم یا وقتِ خواب به او سلام کنیم و با او درددل کنیم! «نمازِ امام زمان(دستور خواندن این نماز را می توانید به راحتی پیدا کنید)» بخوانیم و برای سلامتی و ظهورش دعا کنیم که حالِ دلمان خوب می شود و گره از مشکلاتمان هم گشوده می شود.
منبع:فارس
گزارش خطا 0