واکسینه و ایمن سازی دام های سنگین در آذربایجان غربی
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: دام های سنگین استان از امروزبا همکاری بیش از 96 مرکز مایه کوبی بخش خصوصی واکسینه و ایمن سازی می شود .

واکسینه و ایمن سازی دام های سنگین در آذربایجان غربی
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی، سید امید خلیل زاده در گفتگوی زنده تلویزیونی با بخش خبری 20 مرکز
آذربایجان غربی گفت : این اقدام در مدت زمانی 35 روزه با همکاری بیش از 96 مرکز مایه کوبی بخش خصوصی با تجهیز 110 اکیپ تحت نظارت اکیپ های بخش دولتی ، انجام می شود .
مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: یکی از راه های مهم کنترل بیماری فوق العاده مسری و پر خسارت تب برفکی، علاوه بر لزوم رعایت مقررات بهداشتی قرنطینه ای، واکسیناسیون منظم و دوره ای جمعیت حساس دامها استان می باشد.
وی از دامداران خواست برای حفظ سلامت دام های خود و جلوگیری از شیوع بیماری ، همکاری و تعامل لازم را با ادارات و اکیپ های دامپزشکی برای انجام عملیات مایه کوبی داشته باشند تا بتوانند امنیت ناشی از مایه کوبی فازهای قبلی را حفظ کنند.
مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: جهت اطمینان از پوشش حداکثری این واکسیناسیون از خرید و فروش و جابجایی دامها در مدت زمان اجرای طرح خودداری شود.
خلیل زاده اظهار داشت: تعرفه های مایه کوبی بر اساس تعرفه های نظام دامپزشکی استان بوده و تحت نظارت اداره دارو ودرمان اداره کل دامپزشکی و شبکه های شهرستانها است.
