
نصف جهان: رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور گفت: استان اصفهان در راستای استانداردسازی تعداد مدارس به 10 مدرسه جدید استثنائی نیاز دارد.
سیدجواد حسینی افزود: استانداری و آموزش و پرورش استان برای تامین زمین مدارس استثنایی اقدام خواهند کرد و همچنین ما از طریق خیران هزینه ساخت آنها را تقبل می کنیم.
*184 مدرسه استثنایی در استان اصفهان فعالیت دارد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور بیان کرد: همچنین ایجاد مرکز جامع تشخیصی، توانبخشی و مشاوره در استان اصفهان، پارک جهت یابی و تحرک و اتاق چند حسی در دستور کار قرار دارد.
به گفته وی مرکز کامل تولید محتوای آموزشی در بخش کودکان استثنایی به این استان ارایه خواهد شد.
حسینی تصریح کرد: در حاشیه سفر به این استان بعد از بازدید از 2 مدرسه اوتیسم و ناشنوایان، سالن ورزشی مخصوص دانش آموزان استثنایی با نیازهای ویژه کلنگ زنی شد.
وی یادآور شد : در همین راستا به زودی مدرسه جامع آموزش مجازی در استان اصفهان راه اندازی خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: از سوی شورای شهر، اتاق بازرگانی، شهرداری و خیران استان اصفهان برای تهیه تجهیزات هوشمند و تبلت تعهداتی صورت گرفت تا برای دانش آموزان نیازمند تبلت تهیه شود.
وی گفت: هزینه ای بالغ بر 20 میلیارد تومان در شورای آموزش و پرورش استان اصفهان برای تهیه تبلت دانش آموزان مصوب شد که این اقدام در راستای عدالت و کیفیت آموزشی نقش آفرینی می کند.
حسینی با اشاره به بازگشایی مدارس در شرایط کرونا خاطرنشان کرد: اولویت بازگشایی مدارس سلامت دانش آموزان است، بازگشایی مدارس در شرایط کرونا مشروط به حداکثر 10 دانش آموز در هر کلاس درس صورت می گیرد.
اکنون در استان اصفهان پنج هزار و 62 دانش آموز در مدارس استثنایی و سه هزار و 700 دانش آمور تلفیقی در مدارس عادی به تحصیل مشغول هستند.