مخبر - 1399/05/11 - طرز تهیه بستنی مقوی

طرز تهیه بستنی مقوی
آوای خزر/ دستورالعمل تهیه بستنی مقوی را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه بستنی مقوی

آوای خزر/ دستورالعمل تهیه بستنی مقوی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

-500 میلی لیتر شیر کامل (جایگزین شیر خیلی پر چرب)

-200 گرم شیرعسلی {1/2 قوطی}

خامه تازه -100 گرم

پسته -75 گرم

بادام ریز خرد شده

زعفران دم کرده

طرز تهیه:

1. شیر، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید.

2. بادام، پسته و زعفران رو اضافه کنید.5 دقیقه ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه.

3. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته، سیخ های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید، محکم روشو با فویل بپوشونید و یک شب فریز کنید.

4- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت تر بیرون بیاد.

5- با گلبرگ های گل رز، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید.

انتهای پیام/1005

منبع خبر : آوای خزر

محتوای این خبر به صورت خودکار از «آوای خزر» دریافت شده و «مخبرنیوز» بدون هیچ دخل و تصرفی آنرا باز نشر داده است. اگر به هر دلیلی احساس می کنید محتوای منتشر شده مطلوب نیست، خواهشمند است با استفاده از این لینک ما را مطلع نمایید تا بدون درنگ آنرا حذف نماییم.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه مخبرنیوز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
اخبار مرتبط




 |  درباره ما |  ارتباط با ما |  تبلیغات |  آخرین پستها |  تیتراخبار |  خبرگزاریها |  صفحه اصلی | 

مخبر جامعترین و بزرگترین سایت جمع آوری اخبار ایران می باشد که توسط موتور هوشمند جمع آوری و پیش پردازش اخبار هزاران فید خبری را جمع آوری نموده و در اختیار مخاطبان قرار می دهد.
مخبر هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده نخواهد داشت.