مخبر - 1397/12/24 - خوراکی هایی که باعث مرگ ناگهانی شما می شوند

خوراکی هایی که باعث مرگ ناگهانی شما می شوند
در شرایطی که یک رژیم غذایی مغذی و متعادل از ارکان اصلی یک زندگی سالم و طولانی محسوب می شود، برخی مواد غذایی نیز وجود دارند که می توانند به آرامی یا سریع موجب مرگ انسان شوند
خوراکی هایی که باعث مرگ ناگهانی شما می شوند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) : برخی غذاهای عجیب و غریب و البته گران قیمت، مانند ماهی بادکنکی و قارچ های وحشی از جمله نمونه هایی هستند که باید مراقب مصرف آنها باشید. اما شاید شگفت زده شوید اگر بدانید برخی مواد غذایی پر مصرف نیز دارای عناصری هستند که بسیار سمی بوده یا بر اساس روش تهیه می توانند به گزینه ای خطرناک برای زندگی انسان تبدیل شوند. هسته سیب میوه هایی مانند سیب، گیلاس، هلو، و زردآلو دارای یک نوع هیدروژن سیانید به نام «اسید پروسیک» در دانه ها یا هسته های خود هستند. البته مردم به طور معمول این بخش از میوه را مصرف نمی کنند، اما در صورت مصرف اتفاقی یا به هر دلیل دیگری می توانند همانند قاتلی خاموش عمل کنند. البته دانه ها و هسته های میوه اسلحه ای قوی نیستند زیرا قربانی باید حداقل یک فنجان از پودر آنها را مصرف کند تا جان خود را از دست بدهد. برگ ریواس ماده خطرناک ریواس در برگ های این گیاه است که به نام «اسید اگزالیک» شناخته می شود. این ترکیبی شناخته شده است زیرا موجب تشکیل سنگ های کلیه می شود. البته شما باید تقریبا 11 پوند (5 کیلوگرم) برگ ریواس مصرف کنید تا کلیه ها به طور کامل از کار بیفتند، اما به خاطر داشته باشید که حتی یک سنگ کلیه نیز می تواند دردی شدید را در بدن ایجاد کند. از آنجایی که تنها برگ های ریواس خطرناک هستند، نیازی نیست تا به طور کامل از مصرف این ماده غذایی پرهیز کنید. ریواس منبع خوبی برای منگنز، منیزیم، فیبر غذایی، کلسیم، ویتامین C، و ویتامین K است. جوز هندی جوز هندی در واقع یک ماده غذایی توهم زاست، اما پیش از این که وارد این مرحله شوید با احساس بیماری شدید مواجه خواهید شد. مصرف 0.2 اونس (5.6 گرم) جوز هندی در یک وعده می تواند موجب تشنج و مصرف 0.3 اونس (8.5 گرم) از آن می تواند به حمله بیماری منجر شود. هر دو شرایط می توانند بالقوه مرگبار باشند. ظاهرا توهم همواره نمی تواند سرگرم کننده باشد و اُوردوز با جوز هندی موجب شرایطی به نام «جنون جوز هندی» می شود که فرد را با حس نابودی و تشنگی که از بین نمی رود، مواجه می سازد. سیب زمینی مصرف گلیکو آلکالوئیدها که در برگ ها، ساقه ها و جوانه های سیب زمینی وجود دارند می تواند موجب سردرد گیج کننده، گرفتگی ماهیچه، اسهال، و حتی کما و مرگ شود. گلیکو آلکالوئیدها عامل رنگ سبز سیب زمینی های مانده محسوب می شوند. تنها 3 تا 6 میلی گرم از گلیکو آلکالوئیدها در هر کیلو از وزن بدن انسان می تواند مرگبار باشد، از این رو، پرهیز از مصرف سیب زمینی هایی که جوانه زده اند یا زیر پوست آنها سبز شده است، اهمیت دارد. سیب زمینی ها در صورتی که دور از نور خورشید نگهداری شوند بیشتر دوام می آورند، از این رو، آنها را در جای خشک و تاریک نگهداری کنید. بادام بادام ها تنها زمانی خطرناک هستند که نوع اشتباه را مصرف کنید. بادام های شیرین در صورت مصرف متعادل، خوراکی هایی سالم هستند، اما بادام های تلخ حاوی سطوح بالای هیدروژن سیانید هستند. تنها 7 تا 10 دانه بادام تلخ خام می تواند یک فرد بزرگسال را به شدت بیمار کرده و به طور بالقوه موجب مرگ یک کودک شود. با این وجود، بادام های تلخ نوعی از این ماده غذایی هستند که برای عصاره گیری استفاده می شوند و به دلیل پشت سر گذاشتن روند فرآوری به گزینه ای بی خطر تبدیل می شوند. عسل عسل غیر پاستوریزه یا خام اگر حاوی «گرایانوتوکسین» باشد می تواند به یک ماده غذایی خطرناک تبدیل شود. این اتفاقی زمانی رخ می دهد که زنبورهای گرده افشان روی گیاهانی که حاوی این ماده سمی هستند، می نشینند. پاستوریزه کردن عسل سطوح گرایانوتوکسین را به محدوده بی خطر کاهش می دهد، اما عسلی که این فرآیند را پشت سر نمی گذارد می تواند خطرناک باشد. تنها یک قاشق غذاخوری گرایانوتوکسین غلیظ می تواند موجب سرگیجه، ضعف، تعریق، و استفراغ برای بیش از 24 ساعت شود. به طور ویژه، مصرف این ماده می تواند افرادی که از نقص ایمنی رنج می برند را در معرض خطر مرگ قرار دهد. گوجه فرنگی گوجه فرنگی یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی در سراسر جهان است. از خود گوجه فرنگی در غذاهای مختلف استفاده می شود و رب و سس آن نیز بسیار پر طرفدار است. با این وجود، ساقه ها و برگ های گوجه فرنگی حاوی سموم قلیایی هستند. اگرچه باید مقدار زیادی برگ گوجه فرنگی مصرف کنید تا جان خود را از دست بدهید، اما مقدار کم آن نیز می تواند موجب ناراحتی شدید معده شود. ماهی تن ماهی تن از جمله ماهی هایی است که جیوه جذب می کند که می تواند انباشت این ماده در بدن افرادی که به مقدار زیاد ماهی تن مصرف می کنند را در پی داشته باشد. جیوه می تواند آسیب جدی به کلیه ها وارد کند یا وارد مغز شده و موجب بروز نشانه های دیوانگی شود. با انباشت جیوه در بدن، این ماده می تواند محرکی برای انواع مختلف بیماری ها، از جمله مواردی مرگبار شود. پس در شرایطی که یک یا دو وعده ماهی تن مساله ساز نیست، مصرف منظم آن می تواند به افزایش سطوح جیوه در بدن انسان منجر شده و شرایطی ناخوشایند را رقم بزند. بادام هندی بادام هندی خام حاوی ماده ای به نام «اوروشیول» است که این ترکیب شیمیایی در پیچک سمی نیز یافت می شود و می تواند موجب واکنش های آلرژیک مرگبار در برخی افراد شود. باید به این نکته توجه داشته باشید که نمونه های بادام هندی موجود در بازار که به عنوان خام فروخته می شوند در واقع خام نبوده و بخارپز شده اند تا اوروشیول در آنها از بین برود. این نکته ای مهم است و باید از مصرف بادام هندی واقعا خام که از درخت جدا می شود، پرهیز کنید. کاساوا کاساوا ریشه ای است که در صورت آماده شدن به روشی درست بی خطر است. اما مصرف کاساوای خام می تواند دوزی مرگبار از هیدروژن سیانید را وارد بدن انسان کند. برای از بین بردن خطر، باید کاساوا را پوست گرفته، برش زده و سپس به روش مد نظر خود مانند پخت، کبابی، یا سرخ کردن به خوبی بپزید. به خاطر داشته باشید که هرگونه آب به جا مانده از پخت و پز کاساوا را نیز دور بریزید. دو نوع کاساوا وجود دارند، شیرین و تلخ. نوع تلخ پیش از پخت 50 برابر خطرناک تر از نوع شیرین است، از این رو، برای حضور در سمت امن بهتر است نوع شیرین را انتخاب کنید. آقطی الدربری الدربری یا آقطی میوه ای خوشمزه است، اما برگ ها، دانه ها، و شاخه های آن حاوی گلیکوزید، نوعی سیانید، هستند. میوه الدربری نیز در صورتی که کال مصرف شود می تواند موجب بیماری شود.مصرف بیش از حد گلیکوزید می تواند به حالت تهوع و استفراغ، و حتی کما منجر شود. در مورد مواد غذایی که در این فهرست به آنها اشاره شد، روش تهیه، پردازش، و میزان رسیده بودن می تواند تفاوت بین یک وعده غذایی خوشمزه با یک شب بستری شدن در بیمارستان را رقم بزند. اگر خوش شانس باشید، یک لغزش غذایی موجب مرگ شما نخواهد شد، اما اشتباهات بسیار و مداوم می تواند به طور بالقوه به روشی غیر منتظره و شوکه کننده موجب مرگ شما شود.

محتوای این خبر به صورت خودکار از سایتهای مورد تایید ج.ا دریافت شده و بدون هیچ دخل و تصرفی نمایش داده می شود. اگر به هر دلیلی نیاز است که خبر حذف شود، لطفا از این لینک استفاده نمایید تا در اسرع وقت اقدام شود.
کلیدواژه های این خبر
بیماری   بیمار   تشنگی   نگهداری   اسلحه   پوند   خوراکی   نور خورشید   سردرد   ریواس   ویتامین   سنگ کلیه   سیب زمینی   رژیم درمانی   هندی   ماده غذایی   بدن انسان   بادام   مرگ ناگهانی   ماهیچه   توهم   عجیب و غریب   گران قیمت   گیلاس   منیزیم   اوردوز   جوز هندی   پاستوریزه   بادام تلخ   هیدروژن   فرآوری   مواد غذایی   کلیه   سالم   زندگی سالم   قارچ   غذایی   جان   صورت   دست   کما   زردآلو  
اخبار مرتبط
راهکارهای طب سنتی ایرانی برای رهایی از آلرژی های بهار
سادس نیوز
رژیم غذایی پالئو چیست ؟
جام نیوز
چگونه روغن سالم را از ناسالم تشخیص دهیم ؟
جام نیوز
تاثیرخیار بر جلوگیری از آلزایمر!
اتاق خبر
محققانی که موش آزمایشگاهی خودشان شدند!
برترین ها
رژیم غذایی پالئو چیست؟
افکار نیوز
آیا در مورد رژیم پالئو تا بحال شنیده اید؟
تندرست نیوز
مفیدترین مواد غذایی برای کنترل قند خون
نیک صالحی
دلیل مسمویت های بدن انسان در چیست؟
راه مبین
خیار و خواص ضدآلزایمری آن
مشرق نیوز
فواید مصرف خیار برای بدن
فردا نیوز
چگونه روغن سالم را از ناسالم تشخیص دهیم؟
شفا آنلاین
چرا مسموم می شویم؟
خبر فوری
تقویت سیستم ایمنی بدن با 15 ماده خوراکی
ستاره
علل ایجاد مسمومیت غذایی چیست؟
ایسنا
روش های کاربردی تشخیص روغن سالم از ناسالم
سلامت نیوز
خوراکی های مفید برای کنترل قندخون را بشناسید
راه دانا
ترفندهای طلایی جهت شستشوی قارچ برای ماندگاری بیشتر
باشگاه خبرنگاران
علل و علائم کبد چرب چیست؟
ناطقان نیوز
چند روش خانگی درمان کبد چرب + علل و علائم کبد چرب
تندرست نیوز
حقایق جالب درباره پوست
اقتصاد نیوز
چند روش خانگی درمان کبد چرب
ایران اکونومیست
چند روش خانگی درمان کبد چرب+ علل و علائم کبد چرب
راه دانا
همه چیز درباره نوشیدنی ها
بهداشت نیوز
خوراکی هایی که ممکن است باعث مرگ ناگهانی شود
روز پلاس
خوردنی هایی که باعث مرگ ناگهانی شما می شوند
برنا نیوز
خوراکی هایی که باعث مرگ ناگهانی شما می شوند
سلامت نیوز
بهترین مواد مغذی
ملیت
خوراکی هایی که باعث مرگ ناگهانی شما می شوند!
نامه نیوز
غذاهایی که مصرف زیادشان سنگ کلیه می آورد
تدبیر و امید
اخبار مرتبط
bltسادس نیوز : راهکارهای طب سنتی ایرانی برای رهایی از آلرژی های بهار
bltجام نیوز : رژیم غذایی پالئو چیست ؟
bltجام نیوز : چگونه روغن سالم را از ناسالم تشخیص دهیم ؟
bltاتاق خبر : تاثیرخیار بر جلوگیری از آلزایمر!
bltبرترین ها : محققانی که موش آزمایشگاهی خودشان شدند!
bltافکار نیوز : رژیم غذایی پالئو چیست؟
bltتندرست نیوز : آیا در مورد رژیم پالئو تا بحال شنیده اید؟
bltنیک صالحی : مفیدترین مواد غذایی برای کنترل قند خون
bltراه مبین : دلیل مسمویت های بدن انسان در چیست؟
bltمشرق نیوز : خیار و خواص ضدآلزایمری آن
bltفردا نیوز : فواید مصرف خیار برای بدن
bltشفا آنلاین : چگونه روغن سالم را از ناسالم تشخیص دهیم؟
bltخبر فوری : چرا مسموم می شویم؟
bltستاره : تقویت سیستم ایمنی بدن با 15 ماده خوراکی
bltایسنا : علل ایجاد مسمومیت غذایی چیست؟
bltسلامت نیوز : روش های کاربردی تشخیص روغن سالم از ناسالم
bltراه دانا : خوراکی های مفید برای کنترل قندخون را بشناسید
bltباشگاه خبرنگاران : ترفندهای طلایی جهت شستشوی قارچ برای ماندگاری بیشتر
bltناطقان نیوز : علل و علائم کبد چرب چیست؟
bltتندرست نیوز : چند روش خانگی درمان کبد چرب + علل و علائم کبد چرب
bltاقتصاد نیوز : حقایق جالب درباره پوست
bltایران اکونومیست : چند روش خانگی درمان کبد چرب
bltراه دانا : چند روش خانگی درمان کبد چرب+ علل و علائم کبد چرب
bltبهداشت نیوز : همه چیز درباره نوشیدنی ها
bltروز پلاس : خوراکی هایی که ممکن است باعث مرگ ناگهانی شود
bltبرنا نیوز : خوردنی هایی که باعث مرگ ناگهانی شما می شوند
bltسلامت نیوز : خوراکی هایی که باعث مرگ ناگهانی شما می شوند
bltملیت : بهترین مواد مغذی
bltنامه نیوز : خوراکی هایی که باعث مرگ ناگهانی شما می شوند!
bltتدبیر و امید : غذاهایی که مصرف زیادشان سنگ کلیه می آورد
پستهای شبکه های اجتماعی مرتبط




 |  درباره ما |  ارتباط با ما |  تبلیغات |  آخرین پستها |  تیتراخبار |  خبرگزاریها |  صفحه اصلی | 

مخبر جامعترین و بزرگترین سایت جمع آوری اخبار ایران می باشد که توسط موتور هوشمند جمع آوری و پیش پردازش اخبار هزاران فید خبری را جمع آوری نموده و در اختیار مخاطبان قرار می دهد.
مخبر هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده نخواهد داشت.