مخبر - 1397/12/23 - ? طرز تهیه پیتزا کاری

? طرز تهیه پیتزا کاری
مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه و فلفل می گذاریم تا بپزد مرغ که نیم پز شد نمک را هم اضافه می کنیم.
? طرز تهیه پیتزا کاری

مواد لازم برای پیتزا کاری:
سینه مرغ 500 گرم
قارچ 500 گرم
فلفل دلمه ای متوسط 2 عدد
پیاز 1 عدد
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
ادویه کاری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
خمیر پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا کاری:
مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه و فلفل می گذاریم تا بپزد مرغ که نیم پز شد نمک را هم اضافه می کنیم.
بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد، مرغ ها را ریش ریش می کنیم. مقدار ریز شدن مرغ ها و ریش شدن آن ها کاملا سلیقه ای هست و بستگی به ذائقه شما دارد.
قارچ ها و فلفل دلمه ای ها را هم به اندازه ها و شکل های دلخواه خرد می کنیم. مقدار کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم و قارچ ها را می ریزیم تا کمی تفت بخورد. آب که انداخت و سبک شد، فلفل دلمه ای و مرغ ها راو اضافه می کنیم و ادویه کاری و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و کمی که تفت خورد، از روی حرارت بر می داریم.
به این نکته توجه داشته باشید که بهتر است قارچ زیاد تفت نخورد و در واقع سرخ نشود، چرا که خواص و طعم عالی آن از دست می رود.
خمیر پیتزا را به اندازه مناسب و طوری که قطر آن بیشتر از دو سانتی متر نشود، پهن می کنیم. سس را روی آن می مالیم و بعد، موادی که آماده کردیم، روی خمیر پهن می کنیم و پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم.
در مرحله بعد، اگر دوست داشتید می توانید مقداری سس هم روی آن اضافه کنید و در فر قرار بدهید و در دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد.
وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر را اضافه می کنیم تا یک ربع دیگر پیتزا کاملا آماده سرو شود.
نکاتی برای پخت پیتزا کاری:
برای اینکه پیتزای خیلی خوبی داشته باشید و خمیر کاملا بپزد و پنیر های روی آن نسوزد، بهتر است که اول خمیر را به همراه مواد رویی آن در فر قرار بدهیم.
وقتی که خمیر آن پخت، پنیر ها را اضافه کنیم و بگذاریم به مدت ده دقیقه تا یک ربع آماده شود.
منبع: بیتوته

محتوای این خبر به صورت خودکار از سایتهای مورد تایید ج.ا دریافت شده و بدون هیچ دخل و تصرفی نمایش داده می شود. اگر به هر دلیلی نیاز است که خبر حذف شود، لطفا از این لینک استفاده نمایید تا در اسرع وقت اقدام شود.
کلیدواژه های این خبر
زردچوبه   پنیر   ادویه   گوجه فرنگی   پیتزا   فلفل   پیاز   تفت   نمک   قارچ   دست   سینه   طعم  
اخبار مرتبط
طرز تهیه کبه عربی / مواد لازم جهت تهیه کبه عربی
ساعت 24
طرز تهیه کالاماری سوخاری؛ طعمی بی نظیر از دل خلیج فارس
برترین ها
طرز تهیه ته چین مرغ و شوید / مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ و شوید
ساعت 24
غذا های عید نوروز در شهر های مختلف
شفا آنلاین
طرز تهیه لازانیا قیفی شیک و لذیذ! +عکس
نیک صالحی
رسم و رسوم شهرهای مختلف ایران برای غذای شب عید
باشگاه خبرنگاران
طرز تهیه آبگوشت بزباش
کتاب کاله
طرز فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت بوقلمون + اطلاعات تغذیه ای
باشگاه خبرنگاران
شام شب عید نوروز در شهر های مختلف ایران
پارسینه
از «جگروز» و «خورش میرعالی خانی» تا آش «ترخینه»/ غذاهای لرستان را بیشتر بشناسیم
اخبار اقتصاد ایران
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی "مخصوص شب عید"
اتاق خبر
طرز تهیه خورشت مرغ به 3 روش
پارسینه
بهترین برنامه لاغری سریع چیست؟
بهداشت نیوز
دستور پخت سیرابیج، از خوشمزه های گیلان
روز پلاس
خوراکی های که سوزش سر دل را وخیم تر می کنند
اقتصاد نیوز
طرز تهیه ماهی در فر
ایران کوک
طرز تهیه موساکا بسیار خوشمزه
ستاره
طرز تهیه کالاماری سوخاری؛ عاشق می شوید! + نکات اصلی
روز پلاس
طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ
آوای خزر
طرز تهیه خورشت زرشک (کردی) مرحله به مرحله
پارسینه
6 عادت آسیب رسان به کلیه ها + 3 نکته تکمیلی
فرتاک نیوز
با خواص فوق العاده 6 ادویه آشنا شوید
پارسینه
طرز تهیه میگو سوخاری؛ این خوشمزه های پفکی
شفا آنلاین
معروفترین غذاهای خوشمزه پاکستانی + تصاویر
باشگاه خبرنگاران
دستور تهیه مرصع پلوی مجلسی
باشگاه خبرنگاران
طرز تهیه خورش مکزیکی
عصر ایران
طرز تهیه خورش گل کلم
ایران کوک
4 غذا با فیله مرغ؛ ساده، خوشمزه و متفاوت
پارسینه
طرز تهیه کالزونه بادمجان
کتاب کاله
طرز تهیه پیتزا گوشت
نیک صالحی
اخبار مرتبط
bltساعت 24 : طرز تهیه کبه عربی / مواد لازم جهت تهیه کبه عربی
bltبرترین ها : طرز تهیه کالاماری سوخاری؛ طعمی بی نظیر از دل خلیج فارس
bltساعت 24 : طرز تهیه ته چین مرغ و شوید / مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ و شوید
bltشفا آنلاین : غذا های عید نوروز در شهر های مختلف
bltنیک صالحی : طرز تهیه لازانیا قیفی شیک و لذیذ! +عکس
bltباشگاه خبرنگاران : رسم و رسوم شهرهای مختلف ایران برای غذای شب عید
bltکتاب کاله : طرز تهیه آبگوشت بزباش
bltباشگاه خبرنگاران : طرز فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت بوقلمون + اطلاعات تغذیه ای
bltپارسینه : شام شب عید نوروز در شهر های مختلف ایران
bltاخبار اقتصاد ایران : از «جگروز» و «خورش میرعالی خانی» تا آش «ترخینه»/ غذاهای لرستان را بیشتر بشناسیم
bltاتاق خبر : طرز تهیه سبزی پلو با ماهی "مخصوص شب عید"
bltپارسینه : طرز تهیه خورشت مرغ به 3 روش
bltبهداشت نیوز : بهترین برنامه لاغری سریع چیست؟
bltروز پلاس : دستور پخت سیرابیج، از خوشمزه های گیلان
bltاقتصاد نیوز : خوراکی های که سوزش سر دل را وخیم تر می کنند
bltایران کوک : طرز تهیه ماهی در فر
bltستاره : طرز تهیه موساکا بسیار خوشمزه
bltروز پلاس : طرز تهیه کالاماری سوخاری؛ عاشق می شوید! + نکات اصلی
bltآوای خزر : طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ
bltپارسینه : طرز تهیه خورشت زرشک (کردی) مرحله به مرحله
bltفرتاک نیوز : 6 عادت آسیب رسان به کلیه ها + 3 نکته تکمیلی
bltپارسینه : با خواص فوق العاده 6 ادویه آشنا شوید
bltشفا آنلاین : طرز تهیه میگو سوخاری؛ این خوشمزه های پفکی
bltباشگاه خبرنگاران : معروفترین غذاهای خوشمزه پاکستانی + تصاویر
bltباشگاه خبرنگاران : دستور تهیه مرصع پلوی مجلسی
bltعصر ایران : طرز تهیه خورش مکزیکی
bltایران کوک : طرز تهیه خورش گل کلم
bltپارسینه : 4 غذا با فیله مرغ؛ ساده، خوشمزه و متفاوت
bltکتاب کاله : طرز تهیه کالزونه بادمجان
bltنیک صالحی : طرز تهیه پیتزا گوشت
پستهای شبکه های اجتماعی مرتبط




 |  درباره ما |  ارتباط با ما |  تبلیغات |  آخرین پستها |  تیتراخبار |  خبرگزاریها |  صفحه اصلی | 

مخبر جامعترین و بزرگترین سایت جمع آوری اخبار ایران می باشد که توسط موتور هوشمند جمع آوری و پیش پردازش اخبار هزاران فید خبری را جمع آوری نموده و در اختیار مخاطبان قرار می دهد.
مخبر هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده نخواهد داشت.